Πρωτοβουλία ΠΑΣΟΚ για το περιβάλλον

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω

Πρωτοβουλία ΠΑΣΟΚ για το περιβάλλον

Δημοσίευση  PanagiotisP Την / Το Τετ Μαϊος 28, 2008 7:12 pm

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, σε συνεργασία με τον Τομέα Περιβάλλοντος του ΠΑ.ΣΟ.Κ., διοργανώνει το Σάββατο 31 Μαΐου 2008, ολοήμερη ανοιχτή εκδήλωση στην Πλατεία Συντάγματος με θέμα: «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ – ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ», ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, εκθέσεις φωτογραφίας, προβολή DVDs, παρουσίαση ορισμένων περιβαλλοντικών προβλημάτων αιχμής, αλλά και ζωντανή επίδειξη παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ (Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας). Στις 12 το μεσημέρι, ο Ευγένιος Τριβιζάς θα διαβάσει και θα συζητήσει με παιδιά ηλικίας 2 – 12 ετών, ένα παραμύθι για το περιβάλλον. Στις 19:00 – 20:30 θα υπάρξει ζωντανή συζήτηση με θέμα: «Περιβάλλον – Ενέργεια – Κλιματική Αλλαγή». Στις 20:30, η εκδήλωση θα κλείσει με ομιλία του Προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Γιώργου Α. Παπανδρέου.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν με δικά τους περίπτερα οι μεγάλες περιβαλλοντικές οργανώσεις της χώρας (WWF Hellas & GREENPEACE) καθώς και εκπρόσωποι της ΕΛΕΤΑΕΝ (Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας) και ΣΕΦ (Σύνδεσμος Εταιρειών Φωτοβολταϊκών).

Επειδή το θέμα της ενέργειας, η προστασία του περιβάλλοντος καθώς και το πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής αποτελούν ζητήματα πρώτης προτεραιότητας σε ευρωπαϊκό, εθνικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο, θα θέλαμε τη δική σας παρουσία και συμμετοχή.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗΣ
Επικεφαλής της Κ.Ο. του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο Ε.Κ.

ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ
Βουλευτής Επικρατείας,
Πολιτικός Εκπρόσωπος του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
για το Περιβάλλον και τη Χωροταξία

ΑΝΝΥ ΠΟΔΗΜΑΤΑ
Ευρωβουλευτής,
μέλος Επιτροπής Ενέργειας του Ε.Κ.
υπεύθυνη διοργάνωσης

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://web4democracy.blogspot.com

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή