e-pasok
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

2 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ Empty ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Δημοσίευση  thepos Σαβ Ιουλ 26, 2008 3:41 pm

Αγαπητοί φίλοι και σύντροφοι
Έχω την τιμή να ανακοινώσω την ολοκλήρωση της εκστρατείας ενημέρωσης σχετικά με την υπόθεση των συνεταιριστικών εργοστασίων στην Ξάνθη και την προσπάθεια κλεισίματος τους.Στην προσπάθεια μας αυτή αποστείλαμε e-mail σε όλους τους βουλευτές του κοινοβουλίου στον πρόεδρο της Δημοκρατίας καθώς και σε ολες της ημερήσιες και εβδομαδιαίες εφημερίδες των Αθηνών καθώς και σε τηλεοπτικά κανάλια.Ευχαριστούμε το μέλος Γ.Κρόγιας για την αρχική ενημέρωση καθώς και όλα τα μέλη για την συμβολή τους.Ελπίζω, και πιστεύω ότι εκφράζω όλους σας και αυτή ή πρωτοβουλία μας να αποτελέσει έναν ακόμη κρίκο στο σύνολο των προσπαθειών του φορουμ μας.

thepos

ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ Empty Απ: ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Δημοσίευση  krogias Σαβ Ιουλ 26, 2008 4:25 pm

Το μόνο που μπορώ να πώ είναι ένα μεγάλο "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" και νομίζω ότι είναι εκ μέρους όλων των Θρακιωτών.
krogias

Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2008