Πολύ κακό για το τίποτα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω

Πολύ κακό για το τίποτα

Δημοσίευση  thepos Την / Το Τρι Ιουν 17, 2008 4:55 pm

Τελικά αγαπητοί φίλοι ούτε το ΠΑΣΟΚ διαλύθηκε ούτε άλλοι διαγράφηκαν ούτε η συντέλεια του κόσμου ήρθε όπως φιλοδοξούσαν οι διάφοροι κονδυλοφόροι και παρατρεχάμενοι της κάθε εξουσίας και συμφέροντος. Ο Γιώργος Παπανδρέου πιο δυνατός και με υποστήριξη από όλη την κοινοβουλευτική ομάδα-ως και ο Βενιζέλος τον στήριξε έμμεσα-είναι σίγουρο ότι θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στο ΠΑΣΟΚ μια και τώρα πια οι διάφοροι καλοθελητές-τ' ακούς Παπαδόπουλε- θα δυσκολευτούν να ξαναστηρίξουν με τις ενέργειές τους την ΝΔ

thepos

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Απ: Πολύ κακό για το τίποτα

Δημοσίευση  PanagiotisP Την / Το Τρι Ιουν 17, 2008 5:57 pm

Πάντως θαυμάζω ότι σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές καλούνται οι ιδιωτικο-γράφοι (μην τους πω δημοσιο-γράφους ) να υπερασπιστούν τα συμφέροντα που τους ανέδειξαν στη θέση που βρίσκονται. Το κάνουν αυτό ακόμα και αν χρειαστεί να εκτεθούν μπροστά στις κάμερες και στα μικρόφωνα του ραδιοφώνου. Αυτές τις μέρες "αποκαλύφθηκαν" πολλοί. Θα μιλήσω με χαρακτηριστικό παράδειγμα των τελευταίων ημερών. "Τόσο το σύνολο των ψηφοφόρων όσο και οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ δηλώνουν, σε ποσοστό 50%, ότι ο κ. Παπανδρέου δεν ενισχύεται με την απόφαση που πήρε." Πηγή: http://www.enet.gr (Ελευθεροτυπία). Και ρωτω, γιατί δεν είναι πρώτη είδηση το ανάποδο, ότι δηλαδή το 50% των ψηφοφόρων τελικά συμφωνούν με την κίνηση του Παπανδρέου(???) . Η πραγματική είδηση είναι ότι δεν ήλθε η καταστροφή του κόσμου και η διάλυση του κόμματος που προφήτευαν τόσο καιρό. Και αν θέλετε η πραγματική είδηση είναι ότι πριν το συνέδριο το ζήτημα ήταν κατά πόσο ο Γ. Παπανδρέου θα έφευγε φτιάχνοντας νέο κόμμα ενώ τώρα αναλύεται το αντίθετο ενδεχόμενο. Μετά από μαγείρεμα των ερωτημάτων και τέντωμα των ποσοστών φτάνουν μετά βίας στο 50% και στο τέλος μας το παρουσιάζουν και ως είδηση εκθέτοντας για άλλη μια φορά όχι την πραγματική είδηση αλλά τις προθέσεις τους .

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://web4democracy.blogspot.com

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή